Aug 292019
 

Vilken härlig uppvärmning ute, jag blir varm i hjärtat. En underbar promenad tillsammans. Det här var verkligen kul. Så trevliga priser och spännande prisutdelning … de positiva kommentarerna hördes överallt efter årets Gå med VSK.
Över 100 personer gick den fem km långa banan. Därtill kom ett gäng nya svenskar som gick en bit av banan för att lära. Som vanligt stod Jenny och Antin för uppvärmningen. Utefter banan serverades dryck. Väl i mål fick alla en rejält tilltagen goodiebag. Monica hade fixat många fina priser från olika sponsorer där en del fanns på plats och presenterade sina produkter. En spänning i luften där startnumret var lottnumret. Ett av alla priser var ett presentkort skänkt av vår klubbmedlem Tomas Nilsson.  På bilden ser du en glad vinnare av detta pris. Ett stort tack till alla klubbmedlemmar som ställde upp i olika funktioner.