Okt 152019
 

Nu är Mattila lägret bokat, 35 platser och först till kvarn! Du kan välja att komma 10-12/1 eller 9-12/1, vi bor i stugor med självhushåll och på lördag kväll har vi bokat middag i restaurangen. På lördag förmiddag är det skidlektion med Erik Hansson för barn och ungdomar. Klubben subventionerar boendet och priset blir liknande som förra året (vi återkommer mer exakt). Anmälan till: antin.back@gmail.com senast söndag 8 december, frågor kontakta Charlotte. 

Lördag 19 oktober kl. 10.30 är det stavgång/Älghufs i backe, bra träning inför skidsäsong, det serveras en kopp kaffe och kaka ute efteråt, alla välkomna. Idag tisdag 15 oktober på kvällen, kommer Johan och Ander Z gå på en inspirationsträff för ungdomsledare i skidor hos TSOK, där Svenska skidförbundets längdkonsulent, Robin Isbring håller i teori och praktiska övningar. Vi kör också rullskidor med Rullskidåkare i Thn och Vbg på tisdagar kl. 18, vi startar ifrån Biltema och kör på Brätterakan, häng med! Charlotte är där så gott som varje tisdag, hör med henne om frågor,.

/ Skidsektionen