Okt 202019
 

Förra årets positiva minnen från helgen i Falun inspirerade detta år fler VSK-ungdomar att åka. Årets tur till Dala-dubbeln hade hela 17 resenärer från Vänersborg och två Trollhättebor. Samma koncept som tidigare med mammor, ungdomar, hotell, Pinchos och bad, men lite mer utmanande får vi ändå säga då Falun visade sig från en riktigt höstruskig sida.

Dessa tävlingar lockar många ungdomar från landets alla hörn och klasserna är stora med 100-150 deltagande lag/klass. På lördagen visade flera av Vänersborgslagen att de är i Sverigetoppen och Linn och Andrea fick gå upp på pallen.

Söndagens patrull var en rejäl utmaning med ösregn, lera och långa banor. Ändå kom både gymnaster, kossor och innebandy-/fotbollsspelare till start i patrullen med tema maskerad. Vid priscermonin fick Linn och Andrea samt Vilgot och Gabriel ta emot fina priser till fanfar och folkets jubel. Ida A och Elvira gick både upp i klass och sprang därmed ”extra långt”. Alla kämpade storslaget och trots kyla var det bara glada miner.

Nu åker vi hemåt och minns en social, lyxig och trevlig helg med inslag av regn och rusk. Många av klubbens ungdomar fått umgås och ha riktigt roligt tillsammans!

  En kommentar till “Daladubbel …”

  1. Oh, så kul det låter 🙂 gott sprungit!