Nov 112019
 

Boråsklubbarna har hittat ett koncept som år efter år lockar många unga men även äldre. Borås Arena var på fredagskvällen målplats för Sveriges största nattävling med 1706 startande. Trots att vi sprungit i området ett antal gånger tidigare lyckades arrangörerna få till bra och utmanande banor.

På lördag förmiddag väntade 2700 meter uppför till starten för att sedan springa Downhill till målet på arenan.
Under eftermiddagen fanns flera aktiviteter att välja på som exempelvis aktivitetsbana, badhus och paintball.
Helgen avslutas med sprint inne på Borås Zoo. Bland de 2967 startande hittar vi tjugo deltagare från Vänersborg. Många passade på att efter loppet kolla in djuren som apor, giraffer, elefanter och björnar. Med en något kylig men kul helg avslutar vi tävlingssäsongen 2019!