Aug 022020
 

Kommande ”Veckans banor” är lagda i ett härligt område på Stärkebokartan. Terrängen är så fin på de huvudsakligen flacka men detaljrika höjdpartierna. Det enda som är vresigt är en del våta sankmarker där porsen växer hög. Den korta banan med gul svårighetsgrad är dock lagd i terrängen runt Skidstugan.


Banläggare är Liam Hogedal som för första gången i sitt unga liv tagit sig an ett banläggaruppdrag. Under sommaren har han gått i ”banläggarskola” under ledning av pappa och farfar; först banläggarteori, sedan den digitala fasen framför datorn och sedan det viktigaste i form av terrängkoll och utsättning av kontroller.

Banorna han presenterar är helt och hållet hans egna idéer. Han har dessutom satt ut alla kontrollerna som för säkerhets skull kollats av den äldre generationen.

Naturligtvis är Liam väldigt nyfiken på vad deltagarna tycker om hans banor.

Du kan ladda ner banorna här. Dessutom finns kartor i den gröna ”Sandlådan” utanför Skidstugan. Ladda gärna upp din gps-rutt på Livelox.

Som vanligt finns det mycket annat att välja på i närområdet. Sök olika arrangemang genom att gå in på ”Orientering” i menyn ovan.

  4 kommentarer till “Orientering vecka 32 …”

  1. Nu är livelox justerat så att även de som inte var uppe med tuppen i måndags kan lägga in sina rutter;)

  2. Ser ut att vara fina banor och fina stråk !

  3. Så spännande! Detta får vi inte missa 🙂

  4. Mycket bra jobbat Liam!