Aug 102020
 


Vänersborgs SK har fått si
tt första SM-guld på rullskidor! Vi gratulerar Peter Westerberg som vann guldmedaljen på 16 km i klassen H45. Tävlingen som i vanliga fall kallas ”Rådarullen” var detta år utsedd till SM i fristil och arrangerades i Rackarbyn utanför Lidköping. Det bjödspå en snabbåkt, lätt kuperad bana där det gällde att visa god teknik och benstyrka för att ha en chans att ta hem segern. Tävlingen gick med individuell start, med samma slinga för alla klasser, från HD16 till H70. Huvudklasserna H21 vanns av Alfred Buskqvist, IK Stern och i D21 vann Sandra Olsson, Malugns IF.

/ Johan Åhlund

Se resultat här.

  5 kommentarer till “SM-guld …”

  1. Grattis!💪💪

  2. Grattis Peter!! Bra tränat och bra kört i värmen.

  3. Kung! Stort grattis🎉

  4. Härligt Peter! Riktigt bra kört!

  5. Grattis Peter, vad roligt 🤩