Okt 082020
 

Nu är det nu dags för sprint-SM i Örebro.
Drygt 500 löpare är anmälda Precis som senast handlar det om två coronasäkrade tävlingar som kommenteras av Jacob Hård och Mats Troeng. 14.20 startar lördagens sändning och 13.30 är det som gäller på söndag.
Du kan följa loppen i SVT1 eller SVT Play, och tipsa gärna dina sportintresserade vänner!
HÄR hittar du SVT Plays sändningar.
David Almen kommer att deltaga från klubben i klassen H18. Han startar i kvalheat A klockan 09:02 på Lördag. Vi håller båda tummarna för att David får till ett bra tekniskt orienteringslopp och med det kvalificerar sig till eftermiddagens final heat.

Terrängen beskrivs som traditionell sprintterräng med blandning av klassisk stadsbebyggelse och parkmark. Det kommer att erbjudas olika typer av utmaningar i form av innegårdar och blandad bebyggelse.

  En kommentar till “SM Sprint Örebro”

  1. David gjorde ett bra kvallopp och var mycket nära att komma till A final. David hade en mycket bra avslutning på loppet och var endast 6 sekunder från att nå A finalen. Han kommer att springa B final i eftermiddag.
    Vi gratulerar också Line Cederberg GMOK som tog sig till A final i D21!