Okt 172020
 


De som tävlade i Mullsjö hade möjlighet att springa två tävlingar samma dag med olika start- och målplatser. En sprint och en medeldistans. Vid anmälan valdes vilken ordning på tävlingarna man ville springa. Några valde endast en tävling. Arrangören hade gjort så för att så många som möjligt skulle beredas möjlighet att tävla i dessa Coronatider. Maxantalet nåddes ändå snabbt och flera nekades starta. De tävlande upplevde dock inte den minsta trängsel. Det var så gott som folktomt och en stilla undran är om vi inte är överdrivet försiktiga vid orienteringsarrangemang.
Liam segrade på både sprinten och medeldistansen i H14. I H12 var Gabriel tvåa efter den suveräne Hjalmar från Tranemo på sprinten men på medeln blev det seger till Gabriel. Mamma Emelie vann sprinten i D40.
Några VSK:are valde att tävla i Slottskogen där VSK fick ytterligare en seger i H45 genom Tommy.