nov 052020
 


Vi kommer att fortsätta med bokningssystemet till gymmet. Man kan boka en timma per gång från 08.00 till 22.00 dagligen. Man tränar då ensam eller tillsammans med någon/några. Dock kommer det inte vara möjligt att boka på tisdagar och torsdagar 17.00-22.00 eller lördagar 10.00-13.00. Då är gymmet öppet för alla.

Bokningsschemat finns uppsatt på anslagstavlan vid ingången till Skidstugan. Där antecknar du när du vill träna. Någon annan kan ta din tid om du inte är där fem minuter efter uppsatt tid. I övrigt kan man träna när som helst om det är ledigt.

– Alla mattor är borttagna, man får ta med sin egen matta.

– Efter användande ska handtag och ytor på redskapen spritas och torkas.

– Var och en städar efter sig och ställer redskap på plats.

– En gång i veckan  görs en större städning i form av att golvet skuras och redskap tvättas/spritas. 

Har du några frågor eller funderingar kontakta Gunilla Hogedal guhogis@gmail.com eller 070 2399353

  2 kommentarer till “Tidsbokning i gymmet …”

  1. Jättebra ide med tidsbokning!

  2. Kanonbra och så fräscht det är i gymmet !