Nov 052020
 


Folkhälsomyndigheten har skärpt pandemirestriktionerna. Man avråder bland annat från besök i gym där man tränar tillsammans med andra. Nu när vintern närmar sig vill sannolikt flera träna i Skidstugan.

För att minimera smittorisk, trängsel och närkontakt kommer tills vidare ett bokningssystem att användas. Man kan boka gymmet en timma per gång från 08.00 till 22.00 dagligen. Man tränar då ensam eller tillsammans med någon/några som man regelbundet har närkontakt med.

Bokningsschemat finns uppsatt på anslagstavlan vid ingången till Skidstugan. Där antecknar du när du vill träna. Någon annan kan ta din tid om du inte är där fem minuter efter uppsatt tid. I övrigt kan man träna när som helst om det är ledigt.

– Alla mattor är borttagna, man får ta med sin egen matta.

– Efter användande ska handtag och ytor på redskapen spritas och torkas.

– Var och en städar efter sig och ställer redskap på plats.

– En gång i veckan  görs en större städning i form av att golvet skuras och redskap tvättas/spritas. Detta sker på onsdag eller torsdag varje vecka.

Har du några frågor eller funderingar kontakta Gunilla Hogedal guhogis@gmail.com eller 070 2399353

  2 kommentarer till “Tidsbokning i gymmet …”

  1. Jättebra ide med tidsbokning!

  2. Kanonbra och så fräscht det är i gymmet !