Feb 012021
 

Processed with MOLDIV

Det är 267 anmälningar till vårruset just nu och vi ligger till bra! Den 14 februari är sista dagen för anmälningsperiod 2. Det som görs nu är att Lisa lägger upp regelbundna inspirationsinlägg på Instagram och FB. Lisa och Nisse har kört live på FB om Vårruset 2021 och de två olika alternativen, där det i slutet av februari beslutas vilket alternativ det blir! Sofia kör olika träningsövningar varje vecka och lägger upp det på INSTA story! Hon kommer att fortsätta med det till vecka 17. Vecka 18 (3-9maj) körs vårruset Vänersborg om det blir alternativ 2 och 5 maj om det blir alternativ 1. Båda alternativen körs på ett smittsäkert sätt utifrån rekommendationerna. Vårrusets värdeord som vi vill förmedla är glädje, hälsa, tillsammans och just nu tillsammans i den lilla gruppen/laget.

Charlotte Österman

  En kommentar till “Vårruset …”

  1. Tack Charlotte för uppdateringen !