Sep 142021
 

Västergötlands OF har sedan några år tillbaka försökt stimulera ungdomar att delta i tävlingar. Det handlar om DM-tävlingarna samt några andra arrangemang där man vill samla ungdomar. I år blev det något färre tävlingar eftersom det inte fanns några vårtävlingar så förutom DM räknades Stråkendubbeln i Mullsjö. I klubbtävlingen räknas alla ungdomar upp till 20 år som startar.  I den individuella tävlingen handlar det om klasserna H/D 14 och H/D 16. Här finns inte stafetterna med.

Vi fick två klassegrare genom Liam H16 och Andrea D14. I D14 kom Linn på 2:a plats och Ida blev fyra. I H14 kom Vilgot trea. Hela listan och alla regler hittar du på Västergötlands OF hemsida. Där finns även en lista för vuxna med.

  En kommentar till “Liam och Andrea i topp …”

  1. Kul! Bra jobbat allihopa!