maj 062022
 


Vi har planerat och marknadsfört, tagit emot anmälningar, svarat på frågor, skickat ut nummerlappar, packat deltagarpåsar och så var det äntligen dags. Redan klockan sex var några av våra funktionärer på plats. Det lånades in truckar, Det snitslades bana och avspärrningar sattes ut. Målfållan fixas, tält sätts upp och mängder av elledningar rullas ut. Varor till picknick tas emot. Fler funktionärer dyker upp och kassar packas. Det blir mycket emballage att hantera. Sponsorbilarna rullar in och arenan formas. Mat till sponsorerna skall också fixas till.

Det blåser mycket och en del tält lyfter. Vätskekontrollerna håller på att blåsa bort.

Parkeringsvakter ser till att alla kan komma på plats i tid innan uppvärmning och start.

Många hjälper till så att deltagarna får en positiv upplevelse allt från musik utefter banan och ett trevligt mottagande av ungdomar efter målgång.

Vinden mojnar och solen tittar fram. Många sitter kvar på gräsmattan och äter sin picknick.

Så är det dags att packa ihop. Allt skall tillbaka, skräp plockas och burkar samlas in.

Ett antal bilar med släp går tillbaka till stugan med material och överblivna varor. En del funktionärer som varit med hela dagen är ordentligt trötta men stämningen är glad med många skratt. Känslan av att vi gjorde detta tillsammans känns i luften när allt är uppstädat och vi kan låsa Skidstugan vid 23 -tiden.

Ett stort TACK till alla!

  En kommentar till “Vårruset är avklarat …”

  1. Fantastiskt bra jobbat allihopa! Vill att ni ska veta att Marathongruppen är supernöjda med vårt evenemang. Dem blir lika glada varje gång dem kommer hit 😊