jun 202022
 


När 3 skåningar & 1 dansk avgjordes för 24 gången fanns ett gäng VSK:are på plats. En intensiv helg med start på fredagskvällen i Helsingborg. Denna gång med en enkel sprint där det bara var att springa. På lördag morgon var det dags att ta färjan till Helsingör. Väl framme i Danmark steg deltagarna på ett tåg för en kort tur till tävlingsarenan. Här väntade en bushig skog där det gällde att ha kontroll på alla stigar. Tåg och färja tillbaka för en kort vila innan det var dags att springa en kvällssprint. Den startade i ett bostadsområde för att fortsätta in i ett platt skogsområde. Här var det många som höll för hög fart och det missades mycket. Ett underbart sommarväder byttes till regn på söndagen då det bjöds på en klurig sprint.

Både Liam och Gabriel gjorde bra lopp och låg med i täten men tyvärr stämplade Gabriel fel sista dagen och Liam valde att diska sig själv när han upptäckte att han sprungit över ett tunt tomtmarkerat område. Andrea lyckades hålla ihop det och blev tvåa totalt i D16. Emelie kom tvåa i D40 och Lasse trea i H70.