Ungdomsnyheter 2005-2002

 

Tibro-läger igen!(050313)
Snart är det dags för Tibro-läger, som en del kallar årets höjdpunkt. Några kort-fakta:
1-3 april. Vi samlas på Huvudnässkolans parkering på fredagen 17.45 för gemensam avresa. Glöm inte att tala om för Kattis att du ska följa med! Anmäl dig via klubben online. Mer fakta har du här.

Poängligan uppdaterad!!(041004)
Men ännu är det allt för få som skickar in sina dagböcker regelbundet. Daniel

Poängligan uppdaterad!!(040827)
Av de få träningsdagböcker som kommit är listan nu uppdaterad. Lite uppryckning nu och skicka in dagböckerna till Daniel.

 

VSK regerade SAKO!(040827)
När sista lag gått i mål på SAKO-kavlen 2004 visade resultatlistan inte mindre än 6 VSK-lag i topp!

För er som vill njuta av de utmärkta resultaten finns de på TSOK:s hemsida. Bilderna finns i bildarkivet.

 

U1 i höst (040819)
Nu ligger U1:s program för hösten ute – på U1-sidan. Klicka till höger och fyll era almanackor!

 

Poängligan uppdaterad (040626)
Äntligen har U2:s poängliga blivit uppdaterad! Av de sex som skickat in alla månader fram till maj så leder Evelina på 197 poäng. Läs mer här!

 

Ungdomar i söder… (040620)
Ett antal av VSK:s ungdomar har varit i Skåne i helgen. Daniel vann, Erik och

Matilda tvåa, Niclas trea, regnigt, blåsigt, härlig terräng, fyra deltävlingar och alldeles underbaart! Vi hade det bra, roliga orienteringar (fyra deltävlingar), ja riktigt bra, helt enkelt. Ett utförligt reportage kommer – i Viskaren och här…

.

Mer Poängliga (040608)
U2:s poängliga är uppdaterad! Du som saknar något – maila in det till Daniel.

 

SAKO-serien  (040525)
SAKO-serien drar vidare, och nu är det bara en deltävling kvar. Se resultaten från dagens tävling på www.tsok.se. Titta på bilder i arkivet! Nästa tisdag håller VSK i finalen – får vi se några VSK:are som slutsegrare?

 

Poängliga för U2! (040508)

Poängligan har startat för U2. För att komma med i listorna och tävlan om fina priser, skicka era träningsdagböcker till Daniel Larsson

 

Snart Tio-Mila! (040421)

Till helgen åker VSK till TioMila. Två ungdomslag är med:

Lag 1 är: Daniel A, Julia, Daniel L och Niclas.

Lag 2 är: Sofia, Johan, Matilda och Lina. Glöm inte era sportidenter och HEJA VSK!!! Vi på hemmaplan håller både tummarna och stortårna.

 

Träningsdagböcker för U2 (040421)

Hallå U2:or! Lämna era träningsdagböcker till era tränare! Några som gjort det är Tobias och Sara. Tobias har fått ihop 21 poäng, och Sara hela 43 poäng! Snart kommer en snygg tabell som visar hur mycket eller lite (hmmm) var och en har – så lämna in Din dagbok!

 

En U2:a… (040420)

Nu äntligen har presentationerna av våra kommande ess börjat läggas in: Evelina var först med att lämna sina uppgifter till webbmaster Nisse. Kolla under U2!

 

U2-program, pokaljakten och en hel del ändrat på sidan (040409)

Nu är även U2:s program utlagt under U2. Pokaljakten har också blivit uppdaterad med årets första tävlingar. Det är även en del småändringar lite här och där på sidan, så kolla gärna runt lite.
U1-program (040321)

U1-gruppens program ligger under länken U1 till höger – nya säsongen är igång för den gruppen också!

 

Säsongen är igång (040321)

Nu har många haft säsongspremiär. Förra helgen smög en del av ungdomarna igång i Halland, och den här helgen var det full fart t.ex. på Kvillebyns tävling. Johan S och Lina vann sina klasser. I fredags var det Hjortnatta, med Daniel L, Niclas, Johan S, Carolina och Ellinor på startlinjerna. Bra resultat lovar gott inför säsongen som kommer!

 

Skärmen Cup avgjord! (040214)

Skärmen Vinter Park Cup är avgjord! Resultatet kommer inom kort på Skärmens hemsida och vi kan konstatera att det varit en himla trevlig cup. Många bra VSK-placeringar i det hårda handicapsystemet. Och en del av oss behövde en del råd efteråt – hur man borde ha sprungit…

 

Tillfälligt ur drift (040211)

Ungdomssidan kommer att vara lite ”knackig” ett tag framåt. Vi rensar ut det gamla och lägger upp nytt. Stanna kvar så att du har koll på läget, så ser du snart vad vi håller på med!

 

Skärmen Vinter Park Cup (040124)

Idag fick vi chansen – stadsvinterorientering på hemmaplan! En del drog fördel av det, andra höll tyst om sina prestationer… I vart fall resulterade det i ett par bilder och- videointervjuer! Två intervjuer, som blev till ett par filer som tyvärr kräver bredband för att hantera. Resultaten från tävlingen kommer inom kort här.

 

Torsdagsträning (040113)

På torsdag kl 18.00 är det träning för ungdomarna! Samling vid skidstugan, och det blir löpning eller skidor, beroende på snötillgång.

 

Lördagsupptakt (040110)

Igår startade lördagsträningarna. Det var skidåkning för de som ville, löpning för de som ville och pasta för alla. Över 55 personer åt pasta och lyssnade på Lasse som pratade träning: Träna, men glöm inte att äta och att vila!

 

Skärmen cup o innebandy (031207)

I går var det Skärmen Cup. Några få ungdomar var där och några kom med på bild… Helgens bilder ser du här.

 

Skärmen cup(031130)

Snart kör Skärmen Vinter Cup igång – parkorientering, bl.a. i Blåsut. Mer info hittar du här.

 

Uppdaterat(031130)

Smärre uppdateringar i poängligan! Fler kommer om du hjälper till att skicka dina senaste poäng till Nisse

 

Hemma från Dalarna(031020)

En del av  ungdomarna var på Daladubbel i helgen. Kallt – men vackert väder, och tc strax nedanför hoppbacken på Lugnet i Falun. Helgen lär ha varit mycket trevlig. Carolina och Lina stod för klubbens utropstecken då de var bästa västgötapatrull på söndagen. Sammanlagt kom de på 34 plats av ca 100 i D14. Daniel och Emil vann – spurten… Fler resultat hittar du här.

 

Huvudnässkolan trea i Skol-SM(031014)

Något som kommit bort i rapporteringen från skol-SM är att Huvudnässkolan tog hem ett brons! I det laget ingick Sofia, Daniel och Niclas. Grattis till SM-bronset!

 

Styrelserapport(031014)

Om du går in från Klubbinfo kan du se vad styrelsen pratat om!

 

Ojojoj…(031014)

Datorhaveri igen…. Långt uppehåll… Men nu är jag med igen! Poängligan behöver absolut uppdateras – och min mail har tappat bort en massa gamla mail med uppgifter i. Du som saknar dina poäng: gör som Niclas och skicka in det som saknas till nisse!

 

Bahco Cup = VSK-dominans!(030923)

VSK tog hem lagtävlingen på Bahco Cup. 2.500 kr gav den segern! En hel mängd andra bra resultat också. Kolla på Lidköpings VSK:s hemsida om du kan hitta nåt resultat…

 

Uppdatering på g(030915)

Poängligorna har delvis uppdaterats. Det är en del luckor för sommaren – så kolla om du fått med allt och skicka in om du inte har det.

 

Ungdoms-SM(030915)

Västergötlandsungdomarna har sprungit U-SM. Julia tog en åttondeplats, trots en förarglig miss. Julias och Axelssons lag tog en tolfteplats i budkavlen. Grattis! Roligt hade de också…

 

Minnen från O-ringen(030826)

Ja, nu har efterlysningen gett resultat! Vi har en av ungdomarna som vill minnas nåt från 5-dagars. Läs mer under Gammelt till höger!

 

Julia…(030824)

Julle har ju haft lite skadeproblem. I helgen var hon tillbaks, men hade gjort nåt fel med anmälan, så hon hade kommit i D18 Elit. Nu var hon så ovan att hon inte märkte det, utan vann som vanligt! Grattis, ElitJulle!

 

Höstupptakt(030824)

Bara för att det är precis fyra månader till julafton så kommer här en påminnelse: På torsdag den 28 aug. är det höstupptakt vid Ursand! Kl. 18.00.

 

Nya program!(030824)

Nya program för hösten m.m. är inlagda på U1, U2 och U3. Klicka till höger och kolla in…

 

Roligast, bäst… (030727)

Jättemånga ungdomar från VSK var med på 5-dagars. Vad minns du mest och bäst? Skriv ett mail till Nisse, så lägger jag upp en sida med ”Minnen från 5-dagars 2003”! Har du bilder får du gärna skicka det också.

 

Evelina femma på 5-dagars! (030727)

Evelina stod för klubbens bästa ungdomsresultat i femdagars i år. Efter fyra lugna och samlade toppenlopp kom hon på en femte plats. Grattis! Lina nådde inte pallen i år, men tog en säker 16:de plats. Turbo-Axel hade kopplat in högsta växeln och blev bäste Västgöte i H15, trots lite hälsoproblem.

 

Gäm på G (030727)

Nu är det dags för GÄM – Götaälvdalsmästerskap. Vi arrangerar med hjälp av ROTO och VSK:are kan också springa. Läs mer.

 

Uppdaterat! (030717)

Nu är poängligan litegrann uppdaterad, för U3. Sen har det hänt en massa – tävlingar, femdagarsförberedelser m.m. Det har inte kommit med, men pokaljakten ska snart dateras upp!

 

Femdagars!!! (030717)

På söndag är det dags – sista träningspasset är nu avklarat, tältet framtaget, sovsäcken tömd på förra resans kvarglömda strumpor, kalsonger och insekter – och vi satsar på femdagars!!! Kör hårt alla VSK-are!

 

GÄM-sprinten avgjord (030617)

I kväll avgjordes världshistoriens första GÄM-sprint i Trollhättan. Evelina vann med sex sekunder och tog alltså sin första GÄM-plakett. Resultat.

 

Uppdaterat! (030617)

Pokaljakt och poängligor uppdaterade – med några gluggar…

 

VSK-u till Karlsborg (030614)

I morron åker VSK-ungdomarna (en del) till Karlsborg. Ha det så trevligt!

 

VSK på Sommar Skaraland!(030609)

I går var VSK med en stor och stark trupp på Sommarlandsmäster-skapen. Alla hade kul och kämpade hårt med orienteringen. Nu kan du se på aktuella bilder (rutan t höger!) nästan varje dag framöver.

 

Uppdateringar(030609)

Poängligorna och pokaljakt är alltid otroligt uppdaterat – mer nu än någonsin! Kolla länken under din grupp.

 

SAKO avslutat(030604)

I går kväll gick sista SAKO-deltävlingen. VSK:s ungdomar plockade hem ett antal segrar och en himla massa bra resultat. Vann gjorde Evelina, Lina, Julia, Daniel A. Bilder har du på www.orientering.k-webb.nu just nu.

 

Fjärde SAKO(030527)

I kväll är det dags för fjärde SAKO-deltävlingen. Lycka till alla deltagare – ikväll blir det en toppenkväll! Startlista – se nere i högra hörnet.

 

Vårmötet(030527)

Äntligen ligger anteckningarna från vårmötet ute – här!

 

Fridaloppet(030526)

Nu har det gått ut skolinbjudningar till Lilla Fridaloppet. Den 30 augusti blir det kamp mellan alla skolklasserna – vilken klass blir bäst på att ställa upp? Förra året vann klass 3B på Hallebergsskolan. Glass och biobesök vann de. Snart kommer det mer om Frida och Lilla Frida här!

 

Pokaljakten(030521)

…går vidare. Läs mer!

 

U-SM(030516)

Våra 15-åringar har idag åkt till U-SM. Ha en trevlig helg säger vi!

 

SAKO-rutan(030513)

Längst ner till höger har du senaste SAKO-nytt. Idag kan du läsa resultaten från TSK:s tävling – som vanligt med många bra VSK:are.

 

Gammelt(030509)

Gamla grejer från hemsidan som jag inte vill kasta ligger numer under rubriken ”Gammelt” till höger.

 

Poängligan U2(030509)

U2-ungdomarna har fått en ny ställning i poängligan.

 

Vårruset klart!(030507)

Kanonkul! Ungdomarna hade hand om målet, och det blev hur bra som helst. Fast man blir ju trött…. Här är de första bilderna!

 

SAKO-serien är igång!(030506)

SAKO-serien är igång. Snart kommer resultaten här, tills dess får du kika på bilderna.

 

Lyckad helg(030505)

VSK-arna har varit både här och där. Mest ungdomar var det på Boråstävlingarna. D14-tjejerna är ett grymt gäng som gick asbra. Daniel A tog en andraplats på kortdistans, Julia vann, och det var regnigt och alldeles uuuunderbart…

 

Pokaljakten går vidare(030425)

Pokaljakten går vidare och VSK:s ungdomar är nu uppe i över 197 starter! Läs mer på rubriken till höger!

 

Påsksuccéer (030421)

Vid Främmestads tävling i lördags den 19 april deltog 26 VSK-ungdomar – U1 U2 och U3. Det måste vara ett rekord! Vi fick fint väder, härlig terräng, skoj tillsammans och en hel del bra resultat.

På Vikingaträffen idag satte Julia sin trippel – hon vann alla tre påsktävlingarna! Evelina vann i D10 och Lina tog sin andra seger i påsk.

 

Tibroreferat(030421)

Lina har skrivit en betraktelse över Tibro-lägret som ni kan läsa här.

 

Häxjakt (030418)

Ungdomar och äldre ungdomar och en del TSOK:are åkte till Häxjakten, med buss. Roligt! Nattorientering! Julia och Lina vann sina klasser – och en massa fler bra ungdomsresultat på Klassvis. Tävlingar i bussen där Lina, Carolina, Frida och Julia vann påskharar.

 

Att hitta rätt… (030417)

För att visa alla orienterare hur man kan hitta rätt har vi tagit hjälp av David. Ladda ner magifilen och se hur han hittar rätt!

 

Program U2 (030415)

U2-programmet ligger nu inne på hemsidan och bevisar att ingenting är omöjligt! Läs här eller gå via U2 till höger.

 

Poängligan (030413+14)

Uppdaterad! Klicka på din grupp till höger och gå vidare.

 

Mer U3-program (030413)

Nu är programmet för U3 uppdaterat. Ta fram kalendern och börja boka dina aktiviteter! Läs här.

 

Snart häxjakt!  (030406)

Snart är det dags för häxjakten! Anmäl dig – och hör av dig till Annette så får du åka buss dit. Ta med mamma och pappa om du vill – men de måste heja! Eller en kompis!

 

Tibro-lägret – succé!  (030406)

Storartat! Hur kul som helst! Bra orienteringsungdomar! Titta på bilderna här! Text – kommer snart!

 

Nybörjarna har startat!  (030404)

Igår startade nybörjarna – också. Full fart i skidstugan alltså. Programmet – läs mer här!

 

Tibro-news II  (030403)

Checklista! Läs mer här!

 

U1-program  (030403)

Nu har det kommit mer för er. Läs mer här!

 

Tibro-news  (030331)

Mer nytt om vårt läger i Tibro! Läs mer här! Och mer kommer med tider för avresa m.m.

 

Danmark  (030331)

En del av U-3 har varit i Danmark.  Läs mer här!

 

U1 på nätet!  (030331)

Äntligen har U1-programmet kommit! Klicka på länken till höger eller läs mer här!

 

Nya bilder  (030331)

Under rubriken ”Vi som är med” till höger ligger det nya bilder.

 

Pokaljakten igång  (030331)

Pokaljakten har startat! Läs mer här!

 

Snart Danmark!  (030323)

På fredag den 28 mars är det ett gôtt gäng som åker till Danmark – årets internationella debut för de flesta. Vi kommer att bo i småstugor och kan konstatera att vi har fått in ett flertal mail från ungdomar som vill bo långt bort från seniorerna. Svar till er: Det är lugnt!

Snart kommer också vissa praktiska tips med avresetider m.m. att läggas ut här.

 

Ganska snart Tibro!  (030323)

Snart är det dags för Tibro-lägret! Ännu mer info kommer inom kort här!

 

Nya nybörjare?  (030323)

Känner du någon som du tror skulle vilja börja orientera? I så fall – tipsa dem om att vi kör nybörjarkurser. Ta kontakt med Frida (för dig över åtta år) eller Jessica (skogslek).

 

U3  (030323)

Uppdaterad poängliga! Äntligen… Och en dokusåpa – först på VSK:s hemsida!

 

U2  (030313)

Uppdaterad poängliga!

 

Natträning!(030213)

I tisdags var det natträning – Tomas ”Nylon” hade lagt banor och pannlamporna gick varma. En härlig kväll – klart, lite små snöflingor och göööörkul! Nonna knäckte sin pappa, Ellinor gjorde ett bra lopp, Julia likaså, Lina klådde sin mamma, Daniel klådde Daniels pappa, och ännu fler sprang en alldeles uuuunderbaaar natträning! Se resultaten.

 

Vårmöte!(030213)

Den 24 mars kommer vi att ha ett vårmöte. Det är ett möte för att kunna fråga, tycka och prata. Du som är en yngre medlem är jätteviktig – så kom och var med! Se inbjudan på startsidan.

 

U3  (030213)

Poängligan för U3 dröjer några dagar. Tills deras personliga tränare kommer hem från sitt läger… Hmmm… Träningen går i alla fall vidare – och gissa om vi längtar efter barmark!

 

U2 poängligan!(030307)

Det har rasslat till… U2-ungdomarna har jobbat hårt den här månaden. Ny ställning, och nya priser på gång. Kolla under U2!

 

Äntligen…(030302)

Efter en liten datorkrasch är jag äntligen igång igen! Små uppdateringar på U2 och U3. Den som skulle in på U1 har försvunnit i kraschen, men den kommer i veckan. Nya bilder finns i alla fall! Titta i Vi som är med.

 

U2 – ungdomar!(030213)

Har du någon idé om vad du skulle vilja ha på U2-sidan? Maila i så fall till Nisse eller till Gunilla, så ska vi fundera på om det går att ordna.

 

Poääääängliiigan!(030213)

Till alla som väntat på att få se resultaten från poängligan – nu är den här, för både U3 och U2. Något namn kanske saknas än – men det lägger vi till efterhand.

 

Säsongen på gång(030208)

Idag var det full fart i skidstugan. U-grupperna sprang, åkte skidor och körde sin utbildning. Ja, och åt som vanligt göööörgod pastasallad!

 

U3-programmet har kommit!!!(030208)

VSK:s ungdomsgrupp U3  har också fått sin egen sida. Klicka på länken till höger, och njuuuut.

 

U2-program(030119)

VSK:s ungdomsgrupp U2 (-inte popbandet alltså) har nu fått sin egen sida. Klicka på länken till höger.

 

Snart kalenderdags!(030119)

Snart kommer kalendern att fyllas på! U2-gruppen kommer t.ex. att ha träning i skidstugan på lördag – eller skidor om det blir sånt väder. Kl 11.00. Sen kör de innebandy på söndag mellan 17 och 18. Kolla nya hemsides-upplägget som kommer inom kort!

 

Äntligen säsong!!(030113)

I lördags var det upptakt. Träning, pasta och nya grupper. Nu börjar nyheterna att komma in på Ungdoms-sidan också. Håll dig á-jour! Redan nu kan avslöjas att det kommer en massa nytt.

 

Renaste klubben?(021115)

Så här när Riksförbunden går in i nya anti-dopingsatsningar kan vi i VSK i alla fall skryta med att vara den renaste klubben av alla! 99 VSK:are badade, åt och hade en höjdarkväll på badet igår.

 

Vilket Luciafirande!(021115)

VSK brukar alltid ha ett trevligt luciafirande, men i år var det världsklass! Bilder ser du Här!

 

Poängligan oktober!(021118)

Poängligan klar! Läs mer.

 

Sökes: webbintresserad, ung orienterare(021117)

Är du intresserad att jobba med VSK:s hemsida? Skriva nåt – hitta på nåt, kort sagt se till att den blir lite piggare? Maila i så fall till Nisse, så sätter vi ihop en lite redaktion.

 

Lussetågsträning!(021117)

Den 5 och den 12 december tränar vi på lussetåget, efter den vanliga träningen.

 

Lucia på G! (021117)

Som vanligt blir det lussefirande i skidstugan – i år den 14 december. Damsektionen ordnar fika, ungdomarna årets Lussetåg och efteråt drar vi vidare för det årliga lussedoppet i badpalatset. Det kommer att räknas som julbad, så du behöver inte duscha mer före jul efter det badet.


Kalendern automatisk!
(021013)

Ungdomskalendern är numer automatisk – vilket borgar för bättre uppdateringar, och möjlighet att lägga in långt i förväg.

 

Använd tjôtet!(021013)

Tänk på att du kan använda tjôtet för nyttiga grejer också! T.ex. kolla om det finns nattlampor att låna inför nattträning…

 

Daladubbeln(021013)

På fredag åker en massa ungdomar till Daladubbeln – avresa kl. 14.45 enligt särskilt program, som du säkert fått. Annars ringer du Gunbritt eller Annette. På torsdag den 17 hoppas vi få specialinfo i Skidstugan efter träningen – säg 19-tiden, av någon/några veteraner.

 

September månads poängliga(021013)

Nu är september månads resultat klara – nästan… Läs mer här.

 

Skol-SM(020929)

I helgen gick Skol-SM av stapeln i Åmål. Särskilt bra gick det för Julia som kommer till skolan med en bronspeng runt halsen imorron. Mer kan du läsa här!

 

Bahco-framgångar!(020922)

Massvis med fina prestationer i Lidköping i helgen!  Läs här eller här.

 

Poängligan augusti(020922)

Poängligan klar! Läs här.

 

Resultat träning 19/9(020919)

Resultat ifrån torsdagsträningen finns här.

 

Klotterplanket öppnat(020917)

Äntligen har klotterplanket färdigställt. Några har redan upptäckt detta, så tjôtet är i full gång. Ni hittar det via länken till höger.

 

Snart Poängliga!!!(020821)

Poängligan klar! I sommar har det varit full fart…Läs mer!

 

Felande länkar klara(020821)

Länkarna som strulat till träningstips och Götalands.. är fixade!

 

Världens första Sprint-DM(020819)

I helgen gick första Sprint-DM. För de som åkt i 12 mil för att springa sådär 10-15 minuter var det jätteskoj! Stora VSK-framgångar – Gustav och Lina vann, Julia tog silver och Daniel Axelsson brons!

 

För den som åkte lika långt, sprang 15 minuter och stämplade fel var det inte lika skoj…

 

Träningstips Fridaloppet(020819)

För dig som ska springa Lilla Fridaloppet kommer det några enkla träningstips här.

 

Götalandsmästerskapen(020819)

VSK var väl representerat när Götalansdsmästerskapen gick av stapel. I Kungälvs Svartedalen, på riktigt krävande banor, blev det också framgångar. Julia blev dubbel Götalandsmästare – både i D14 och i budkavlen, där hon var med i vinnande laget – vilket också ledde till att Västergötland vann hela mästerskapet! En bild!

 

Idre – Riksläger(020707)

En del av 13-16-åringarna har varit på riksläger i Idre. Under sex dagar har vi tränat fjäll, gropterräng, teknik, nattvandrat på fjället, sett på WorldCup, bowlat, badat, umgåtts och haft ett kanonläger! Vi bodde tillsammans med TSOK och ledarnas sammanfattande omdöme om ungdomarna som var med är att de är exemplariska! Bilder kommer snart här på denna sida, så ”stay tuned”!

 

Tältlägersidor(020610)

Nu kommer löpande rapporteringar från tältlägret – här på VSK:s hemsida. Läs mer!

 

Majpoäng(020609)

Poängligan är nu uppdaterad med maj månads siffror – och det blev Lina som tog hem det den här månaden.  Läs mer!

 

Tältlägret kommer nära!(020609)

På fredag kör vårt tältläger igång! Förberedelserna snurrar på, och det blir ett BRA läger! En hel del material kommer att publiceras här.

 

SAKO på hemmaplan!(020526)

På tisdag den 28 maj är det dags för vår egen SAKO-tävling. Start från kl. 18.00. Kom i tid – och lycka till!

 

Sommarlandssprinten!(020526)

För er som anmält er till bussresan till Sommarlandssprinten den 2 juni sker avresan med bussen sker kl 08.30 från Huvudnässkolan. Kl 17.30 åker bussen från Sommarland, och vi räknar med att vara hemma på Huvudnässkolan ca kl 19.00. Bussen är fullbokad!

 

VSK:are till Norge(020521)

Västergötlands OF ska springa distriktsmatch mot granndistrikten – och några norska. Det kommer att ske helgen den 8-9 juni kring Holmenkollen. Från VSK har Daniel L och Julia blivit uttagna. Lycka till!

 

Fler framgångar i SAKO(020521)

I dagens tävling hos TSOK blev det nya VSK-vinster. Julia vann D16Ö, Niclas vann H16, Lina vann D14, och David vann H10. Niclas har alltså tagit sin tredje, raka, seger – och vinner klassen! Grattis! Resultaten kommer snart på www.tsok.se!

 

Berömda VSKu:are, del I(020517)

I den nya serien Berömda VSK:are i modern tid kommer här en länk – hitta VSK:aren och maila svaret till Nisse! Skolidrott- Fullt ös på Vänersvallen. I mailet ska du ange tre VSK:are som vann! Naturligtvis kommer du att få ett fint pris om du vinner!

 

Snart Klotter!(020517)

Jesper har kommit med stora nyheter! Snart, väldigt snart, ligger klotterplanket ute – för dig att använda! Förbered dig! Vad vill du skriva?

 

Bilderna ännu bättre – och fler!(020517)

Idag kan du se ALLA bilderna – på två sidor! Och du kan se dem i stort format också, om du bara klickar… Dessutom går det att se just det som är skrivet just här – det blev ju lite fel med teckensnitten sist…

 

Sträcktider SAKO (020514)

Sträcktiderna finns nu också! Titta här.

 

Glöm inte KM-kaveln! (020514)

Nästa torsdag (23 maj) är det KM-kavel! Då bör alla ungdomar vara med. Anmäl dig på lista i skidstugan eller till din ledare.

 

SAKO – tredje tävlingen! (020513)

Tisdagen den 21 maj är det dags för TSOK:s SAKO-tävling. Gemensam avresa från Huvudnässkolan kl 17.00.

 

SAKO i Slätthult  (020513)

Måndagen den 13 maj var det SAKO-tävling på Slätthult i Trollhättan. Massvis av VSK:are var med! Se på bilderna! Läs Resultaten!

 

SAKO – andra tävlingen!(020509)

På MÅNDAG (!) är det SAKO-dags igen – den här gången på Slätthult i Trollhättan. Gemensam avresa från Huvudnässkolan kl 17.00.

 

SAKO – första tävlingens bilder! (020509)

Nu har vi några bilder att visa från tävlingen på Bergagården! Titta på Tävling – SAKO!

 

SAKO – resultaten! (020509)

Resultaten från SAKO hittar du på TSOK:s hemsida.

 

April-poängligan klar! (020509)

Titta på Poängligan!

 

SAKO – första tävlingen (020506)

Den sjunde maj går första SAKO. Bergagården! Vi åker gemensamt från Huvudnässkolan kl 17.00.

Sommarlandsmästerskapen! (020503)
Snart är det dags för sommarens största höjdpunkt, möjligen med undantag för femdagars. Och skolavslutning. Och eventuella födelsedagar – men en höjdare! Kolla in länken.

Anmälan till Idre-lägret! (020503)
Ni som springer i 13-16-årsgruppen kan nu anmäla er till Idre-lägret. Idrelägret är ett riksläger. Under lägerveckan bor vi på Idre fjäll, har en massa träningar i spännande terräng och får titta på högklassig elit-OL! Sen ska vi väl se till att ha en massa kul också.

SAKO-inbjudan! (020503)
Inbjudan till SAKO ligger här!

SAKO på gång! 020423
Nu är det dags att anmäla sig till SAKO-tävlingarna! Rolig orientering, inte så stora tävlingar och på tisdagar (fast en gång på måndag…) Anmäl dig till Eva-Lotta Stolt!

Ny förstasida! (020423)
Nu får ungdomarna en ny förstasida! Den liknar de andra förstasidorna – huvudsidan och elitens. Utvecklingen kommer att fortsätta!

Tältläger! (020423)
Tältlägret närmar sig, och planeringen håller på. Har du några specialistkunskaper i, spel, hur man gör det trevligt, eller på något annat sätt tror att du kan bidra – hör av dig till Nisse med dina ideer!