Alliansloppet

Årets lopp blev snäppet bättre än förra året, dubbelt så många startande och fint väder. Segrade i herrklassen gjorde Mattias Fredriksson i överlägsen stil, i damernas långa lopp snuvades Sandra Hansson på mållinjen av Maria Rydkvist. Klubbens Peter Westerberg slutade 21:a i årets tuffa startfält, han blev extra trött i motvinden mot Båberg från Trollhättan på andra varvet när han åkte ensam och fältet bakom växeldrog.

Åkarna och förbundsfolk tyckte arrangemanget var bättre än vad de förväntat sig och ser stora möjligheter för loppet att växa på både bredd som topp. Vi liksom TSOK som är huvudarrangörer för själva tävlingsmomentet fick mottaga var sin plakett från förbundet för arrangerandet av SM i rullskidor. Det skedde på banketten dit flera föreningar med sina funktionärer och deltagare samlats.

SM i Inlines 42 km avgjordes samtidigt mellan Thn/Vbg i hög fart. Flera funktionärer från klubben ställde upp och detta är en förutsättning för att vi skall klara ett arrangemang av denna storlek, tack för er insats.