Spanienläger 2008

11 tappra var vi som lämnade regniga Sverige en vecka för att söka nylonväder och go terräng runt Sevilla i södra Spanien. Vi flög inte i samma hastighet som hyrbilarna vi tog från Madrid, de gick nog lite snabbare.

Terrängen var som gräsmattor, gällde bara att se upp för taggbuskarna. Svårigheten låg nog i att hålla rätt fart och leta runt rätt sten i vimlet. Vi sprang bredvid tjurar och kor som tyvärr hade käkat upp de flesta kontrollpunkter som hängde ute, men vi hittade hem alla pass. Många dagar blev heldagar då det mellan passen blev picknick i solen.

Tour the Spain avgjordes efter mycket spännande deltävlingar där Johan "Hellminator" Hellman tog hem totalsegern. Lite otur hade gänget med förkylningar under veckan men merparten kunde hänga i alla eller de flesta pass som erbjöds. Vill tacka VSK och även Södertäljegänget för en mycket givande och rolig resa, tack!

// Kristin

 

Dags för träning Spartanska stugor - köket Dags för träning 2 Dags för träning 3
Brödrakamp Dags för träning 4 Johan använder plank-kompass Middag i "lyxstugan"
Egenmassage Soligt efter träningen Kalvar på grönbete 1 Kalvar på grönbete 2
Omkörning Netz under sin kork-ek Kossor på väg till start Kläder på tork
Helt vanlig orienterings-terräng i Spanien Rörigt i bagaget efter träningen 5 minuter efter vi fick koden till internet... ...6 minuter efter.
Frukost i "lyxstugan" Tillverkning av pastasallad Hela gänget