Påsktävlingar 2011
 

Det har tävlats flitigt hela helgen och vi kan summera hela 246 VSK-starter. 16 st segrar har det blivit och av dessa har Britta stått för fem. Storslam i D50 alltså. Ungdomarna har också hållt sig framme och många har deltagit i Five-O där de fyra bästa resultaten räknas samman.

Vid den inledande Häxjakten blev det seger till Sofia P (D12 kort) samt brons till Line (D14). Björn hade ett kanonlopp på gång, men ramlade illa och var tvugen att bryta. Han tog dock snabb revanch med sprint-silver på fredagen och sedan seger på Öjetrampen. Efter Bohuslunken låg han sedan tvåa och hade goda chanser i den avslutande masstarten på Vikingaträffen. Tyvärr fick han problem med magen och tvingades återigen bryta. En stor besvikelse, men det räckte ändå till en fjärdeplats totalt. Även Line slutade på en fin fjärdeplats i totalen.
I H14 har Viktor, Markus och Arvid fightats och det blev Viktor som gick segrande ur striden med en femteplats på sprinten och en 11:e plats totalt.
Vid Bohuslunken tog Gustav en andraplats i H12 och Sofia Ö blev trea i D12. Vid dagens Vikingaträff följde Gustav upp med en tredjeplats och i H10 sprang Viktor Z in på en fin fjärdeplats.

Bland eliten är det Tommy som hållit sig längst fram i resultatlistorna. En fjärdeplats på Häxjakten och en andraplats på Öjetrampen visar att formen är mycket god inför 10mila som avgörs till helgen. Några har också varit i Jönköping där det varit Elitserie och Silva juniorcup. På långdistansen sprang Sofia in som sjua i D21E2 och vid dagens medeldistans slutade Johan nia i H20E2. Erik T visade också fin form då han igår tog hem segern i den "vanliga" H21-klassen.
 
Five-O:s hemsida