Tre tävlingar 2012
 

Vår SM karta kostade oss över 200.000 att framställa. Det är viktigt att vi får avkastning på våra tillgångar därför kommer vi att arrangera tre tävlingar i september 2012.

28 september Sprint natt
29 september Medeldistans
30 september Lång distans

Som tävlingsprogrammet ser ut idag är det bara vi som arrangerar tävling den helgen i Västergötland, Bohuslän Dal och Göteborg. Vilka möjligheter!!

Vi kommer att ha samma målplats alla dagarna. Vi kommer att ha kringarrangemang med Qaulity hotell, Vattenpalatset och motionspalatset.

Gunilla H, Bror, Per-Arne, Kristin och Niklas (Olgas pappa) kommer att utgöra tävlingsledningen. En blandning av erfarna och nya.

Vi kommer att ha ett banläggarteam med Lasse H, Tommy, och Jonas G som rådgivare.
Banläggare: Nattsprint: Thomas, Medel: Peter och Lång: Michael.
Vill du lära dig kring banläggning kommer vi att kunna ordna kurs under vintern hör av dig till Gunilla H.

All tidtagning och datateknik kommer Anders och Jesper ta hand om. I år kommer vi antagligen att bruka ny teknik. Är du intresserad av att vara med och lära det nya hör av dig till Gunilla H så ordnar vi gemensam utbildning.

Starterna kommer Jonas H tillsammans med ungdomar vara ansvarig för.

Övriga funktioner som är vi har utsett ansvariga för är Toaletter Per-Arne och Dusch Göran L.

Alla andra funktioner är lediga! Tänk nu till vad skulle du tycka vara spännande att hjälpa till med? Varför inte pröva något nytt. Nu skall du inte bara tänka utan agera. Jag blir mycket glad om du kommer och säger att du vill hjälpa till i ???? eller varför inte att du vill vara ansvarig för???.

Har du förslag på namn för vår tävling är det också superbra.
Ser fram emot att höra av dig.

 

Gunilla Hogedal
guhogis@gmail.com
070-5754419