Denna sida är inaktiv

Du hittar oss på
www.vanersborgssk.se
Sep 202020
 


Även kommande vecka bjuds det på fem banor med Ursand som utgångspunkt. Kontrollerna är markerade med en orange-vit skärm på ställning och sitter ute till och med nästa söndag den 27 september. Ladda ner kartor här eller hämta en karta i den gröna ”Sandlådan” utanför Skidstugan. Det finns flera överblivna kartor från förra veckans arrangemang.

I fortsättningen ska vi ha Veckans banor i tvåveckorsperioder. Från och med vecka 40 kommer vi att använda kontrollsskärmar som också är reflekterande. Perfekt för den som vill köra nattlöp.

Denna vecka tipsar vi om Flundrehofs träning på nyritad karta. Ett litet kuperat och detaljrikt område som verkligen utmanar orienteringsskickligheten. Ladda ner kartor här.

Trollhättans SOK arrangerar Veteranorientering vid Skogsbo mellan Sjuntorp och Velanda. Läs mer och ladda ner kartor här.

Utbudet av träningsaktiviteter i närområdet minskar nu när vi går in i senhösten. Det bästa sättet att hitta alternativ är att söka på Eventor. Tävlingar finns nu så gott som varje helg till mitten av november.