Denna sida är inaktiv

Du hittar oss på
www.vanersborgssk.se
Jun 212023
 

Idag arrangerades den sista tävlingen för vårsäsongen. Ett hundratal mötte upp i morgonhärligt sommarväder och sprang/ joggade/ gick någon av de fyra banorna.
När alla kommit i mål väntade traditionsenlig lunch med sill och potatis. När hungern stillats gjordes en kortare utvärdering av de elva tävlingarna som genomförts under vårmånaderna.  Leif Johansson fortsatte med en statistisk redovisning av deltagarfrekvens etc. Som avslutning levererade Lena Waern skön stämning med sång och gitarr.

Resultat från tävlingen hittar du här:  http://obasen.orientering.se/winsplits/online/sv/default.asp?page=classes&databaseId=90719

Det finns också GPS-spår att kolla in: https://www.livelox.com/Events/Show/98684/Veteran-3-stad

Ett stort tack till Ingegerd, Irené, Görel, Eva-Britt, Monica och Erling som fixade till den mycket goda sillunchen.
Ännu ett stort tack till Rolf och Birgitta som inledde dagen med att vara parkeringsvakter och avslutade eftermiddagen med att hämta in alla SI-enheter. Då hade vädergudarna växlat humör och detta genom att leverera regnskurar.

Kontrollskärmarna finns fortfarande kvar i skogen och detta till och med den 25 juni. Kartor med banor kan laddas ner för utskrift här: https://eventor.orientering.se/Events/Show/45998

/ Gunilla och Lasse