Denna sida är inaktiv

Du hittar oss på
www.vanersborgssk.se
Jul 272023
 

Nu är det dags att intresse anmäla sig till höstens stora höjdpunkt 25 mannastafetten. 25manna avgörs i år den 7 oktober i Lida naturreservat i Botkyrka kommun. Vi åker med stor buss från Vänersborg, boende har vi bokat på Zinkensdamm vandrarhem.

 

25manna är en  klubbstafett, där ett lag består av 25 personer i olika åldrar. Se länk för mer information om Sträckor och lagsammansättning vilken svårighetsgrad och banlängd de olika sträckorna har, samt vilka kön/åldrar som får springa på sträckorna.

Information om tävlingen

25manna går i år vid Lida friluftsgård sydväst om Stockholm. Enligt arrangörerna bjuder tävlingsområdet, som till största delen är naturreservat, på lättlöpta hällmarker och äldre granskog. Det är skogsmark med måttlig kupering och god framkomlighet och mycket stigar.

Länk: Inbjudan 25manna | 25manna

Information om resan

Vi kommer att bo på Zinkensdamm vandrarhem (samma som förra året). Vi reser gemensamt från Vänersborg med stor buss på fredagseftermiddagen den 6/10. Preliminär avresa kl 15:30 från parkeringen vid Dalaborgs parken.

Lördag den 7 okt åker vi buss ut till Tävlingscentrum

Hemresa mot Vänersborg direkt efter tävlingen på Söndag 8 oktober. Glöm inte att anmäla er själva till söndagens tävling den 8 oktober via Eventor. Vi behöver inte bara löpare utan även coacher och supportrar

Anmäl ditt intresse till att vara med på 25manna i klubbaktiviteten i Eventor. 

Häls OL Sektionen